Subota, 18 svibnja, 2024
NaslovnicaVIJESTIDalmacijaOD 10. LISTOPADA Studenti SD županije mogu besplatno vlakom u Zagreb

OD 10. LISTOPADA Studenti SD županije mogu besplatno vlakom u Zagreb

Od ponedjeljka 10. listopada počinje besplatan prijevoz vlakovima do Zagreba za studente iz Splitsko-dalmatinske županije,koji će moći putovati na taj način do 15. srpnja iduće godine.

Putnička blagajna Prijevoznika ispostavljat će studentske pojedinačne karte na osnovu važeće pametne kartice s potrebnim profilom koju studenti kupuju o svome trošku temeljem potvrde /popisa Županije. Svim studentima županije koji su na pametnoj kartici imali profil ‘Studenta Splitsko-dalmatinske županije’ moguće je produžiti profil za akademsku godinu 2021./2022. na osnovu ovjerenog indeksa ili potvrde fakulteta o upisanoj godini o redovnom studiranju bez dodatne potvrde Županije -obavijestili su iz SDŽ.

Studenti koji do sada nisu putovali na osnovu profila ‘Student Splitsko-dalmatinske županije’ moraju za dodjelu istog donijeti potvrdu Županije.

Studenti mogu potvrdu zatražiti elektroničkim putem, na e-mail: pisarnica@dalmacija.hr ili djoni.garmaz@dalmacija.hr, odnosno mogu doći istu preuzeti u Županiju soba 132 1. kat svaki radni dan od 7.30 do 14.00 sati.
MD/ foto Wikipedia

- Oglas -