Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaMOZAIKDogađanjaZa Dan pobjede u Makarskoj koncert splitskog vokalnog sastava Cambi

Za Dan pobjede u Makarskoj koncert splitskog vokalnog sastava Cambi

Za Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja Grad Makarska svojim sugrađanima i turistima poklanja koncert vokalnog sastava Cambi koji će se održati na Kačićevu trgu u 21,00 sat, priopćili su iz Grada.

Vokalni sastav Cambi šira javnost upoznala je zahvaljujući hit pjesmi “Zaljubljen” koju su izveli na Dori, Hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije. Mediteranski pop zvuk odlika je ovog sastava koji predvode Jure Nikolić, Sandro Gerbec, Luka Čulić i Joško Tranfić. Proteklih godina surađivali su s Giulianom (“Zovem prijatelje moje”), Nenom Belanom (“Oceani ljubavi”, “Ne volin jugo”), a prošlog ljeta pobjedili su na Splitskom festivalu s hit singlom “Bambina mia” u suradnji s legendama hip hopa, splitskim TBF-om.

Koncerti vokalnog sastava Cambi spoj su toplog mediteranskog pop zvuka i moćnih vokala koji raznolikošću repertoara oduševljavaju publiku svih glazbenih senzibiliteta.

U jutarnjim satima Grad Makarska tradicionalno će polaganjem vijenaca obilježiti Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja. U petak 5. kolovoza delegacija Grada Makarske cvijeće će položiti na Spomenik hrvatskom branitelju (9,00 sati) te na Spomenik prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu(9,20 sati). Sveta misa za Domovinu služit će se u katedrali sv. Marka u 20,00 sati.
MD/foto MD

- Oglas -