Ponedjeljak, 4 ožujka, 2024
NaslovnicaMOZAIKŽivotTEATAR UZ MORE U MAKARSKOJ Stižu kazališna komedija Cabaret Zagrepčanke i statičar,...

TEATAR UZ MORE U MAKARSKOJ Stižu kazališna komedija Cabaret Zagrepčanke i statičar, te stand up show Neše Bridžisa

Kultno zagrebačko kazalište “Komedija” 13. lipnja kod Spomenika na Glavici predstavit će se s najnovijom predstavom Ivana Lea Leme “Cabaret Zagrepčanke i statičar” u izvedbi vrhunskog ansambla kazališta Komedija koji čine Mila Elegović, Nera Stipičević, Ivona Kundert, Nina Kaić Madić te nova zvijezda glumačkog svijeta Fabijan Pavao Medvešek.

Ivan Leo Lemo dosadašnjim hit komedijama (Splićanke, Preko Veze, Vla Vla Vlajland…) oduševio je publiku a nimalo ne sumnjamo kako će i “Zagrepčanke i statičar” imati isti uspjeh. Dok smo se dosada smijali na račun Splićanki i Vlajina ovog puta Lemo se duhovito obračunava s mentalitetom stanovnika glavnog grada Hrvatske koji baš i ne čine Zagrepčani i Zagrepčanke.
Šaroliko društvo likova, njihove bizarne životne priče i živčani slomovi, ekstremne životne sudbine ulivene u Zagreb pa onda pošteno prodrmane prirodnom katastrofom potresa nasmijati će Vas, malo i zamisliti ali sigurno uvjeriti kako u životu zbilja nije svako zlo za zlo!

U nedjelju, 19. lipnja Spomenik revolucije uz Zvjezdarnicu na Glavici je pravo odredište za sve obožavatelje stand-up programa jer stiže nam najveća komičarska zvijezda regije Neša Bridžis. Komedija je oduvijek njegov život a dosada je održao preko 2.000 nastupa. Iako nikad nije zapisao ni jednu riječ ponosni je vlasnik 8 sati dugog stand up programa podijeljenog u više predstava. Ako Vam je sve o njemu dosad promaklo – dovoljno je da napomenem o kako je i ponosni autor glazbenog broja “Aj Riki Martine” s desetak milijuna pregleda na YouTube-u.Prvi put u Makarsku stiže sa svojom najpopularnijom predstavom – Život.

MD

ULAZNICE:

Turist Biro (Obala kralja Tomislava 2) ili ONLINE na www.teataruzmore.com i www.croatia-tickets.com
INFO i REZERVACIJE 091 795 7260

- Oglas -