Srijeda, 22 svibnja, 2024
NaslovnicaVIJESTIDalmacijaOtvorene prijave za mentore u programima Centra izvrsnosti SDŽ

Otvorene prijave za mentore u programima Centra izvrsnosti SDŽ

Centar izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije uskoro počinje s aktivnostima u novoj školskoj godini, a prijave za mentore u programima Centra izvrsnosti matematike, prirodoslovlja, novih tehnologija i informatike otvorene su do 1. rujna 2023.

Prijaviti se mogu svi zainteresirani nastavnici i ostali odgojno-obrazovni djelatnici, a prednost pri odabiru imaju kandidati s iskustvom u radu s potencijalno darovitom i visokomotiviranom djecom i mladima te svi oni koji koriste projektnu nastavu u obradi predložene teme.

– Veselimo se početku nove školske godine u Centru izvrsnosti, a ovim putem pozivamo sve zainteresirane odgojno-obrazovne djelatnike da se prijave, budući da su prijave otvorene još svega četiri dana. Dok učenici s nestrpljenjem čekaju početak školske godine, proces okupljanja mentora koji će s našim polaznicima sudjelovati na njihovom putu prema izvrsnosti je još uvijek u tijeku. Također, ovo je odlična prilika za ulaganje u razvoj nastavnih kompetencija odgojno-obrazovnih djelatnika i zato se nadamo dobrom odazivu, poručila je Zorana Bašić Plazibat iz Centra izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije.

Svi detalji o prijavi i natječaju mogu se pronaći na poveznici, a sva dodatna pitanja mogu se poslati na mail info@ci-sdz.hr.

- Oglas -