Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaMAKARSKAOkršaj mladih Zmajevaca i roditelja: tijesna pobjeda juniora, tatama je ipak falilo...

Okršaj mladih Zmajevaca i roditelja: tijesna pobjeda juniora, tatama je ipak falilo force

Nakon duge, iscrpljujuće i uspješne sezone mlađih pionira HRNK Zmaj, godišta 2010./2011. pod trenerom prof. Darka Vlatkovića, mladi Zmajevci odlučili su “bacit rukavicu” izazova svojim roditeljima, odnosno odigravanje međusobne revijalne utakmice “DA VAS VIDIMO”.

Iako je povod bio “lako je vama sa tribina govoriti”, primarni razlog je zajedničko druženje, zabava kao i sama pozitivna atmosfera.

Utakmica se odigrala u tri skraćena poluvremena, da ne bi bilo ambulantne intervencije, a koliko se ozbiljno shvatio međusobni “derbi” , govori brojka od 30-tak Zmajevaca i 80-tak roditelja i ostale rodbine.
Utakmica je odigrana u visokom i borbenom ritmu, početna opreznost sa svake strane, obostrane želje za pobjedom nije nedostajalo, a u konačnici ekipa roditelja požalit će zbog neiskorištenih prilika, naravno, pod povećalom će ostati jedini sporni detalj na utakmici nakon izvaredne akcije roditelja gdje dolazi do prvog gola roditelja, a koji sudac utakmice Stipe Erceg poništio zbog prekršaja u napadu, koji je više nego korektno sudio utakmicu.
U konačnici mladi Zmajevci slavili su pobjedu tijesnim rezultatom 4:3.
Da cijelo zajedničko druženje ne bi ostalo samo na nogometnoj atmosferi, drage mame  upotpunile su druženje mnogobrojnim kolačima, raznim zalogajima i kanapeima.
“Pristup utakmici smo shvatili krajne ozbiljno, što smo i pokazali na terenu, očekivana podrška naših supruga je izostala, koje su ipak podržale Zmajevce, ali to ćemo doma raspraviti, sama ideja je apsolutni pogodak, komentari roditelja tata da trebamo što prije revanš”, također, hvala svima što su svojim dolaskom uveličali međusobno druženje, čestitam pobjedniku “- komentirao je predstavnik roditelja 2011. Goran Mirosavljević.
“Hvala roditeljima na potpori i sudjelovanju u organizaciji revijalne utakmica “Da vas vidimo”, oduševljen sam velikim odazivom roditelja- igrača i navijačica u “spektaklu” na GSC-u.
Tate su pružile snažan otpor kontra odličnog suparnika, a za nešto više tatama je falilo malo “force”, jer su sinovi, u rezultatski najvažnijoj utakmici sezone, ipak na kraju pobijedili  – ponosno i nasmijan rekao je trener prof. Darko Vlatković.
M.D./foto HRNK Zmaj
- Oglas -