Utorak, 16 travnja, 2024
NaslovnicaMOZAIKKulturaIZA VRATA Kaštelansko kazalište napunilo dvoranu Arte

IZA VRATA Kaštelansko kazalište napunilo dvoranu Arte

Sinoć je u punoj dvorani Arte održana predstava IZA VRATA u izvedbi Kaštelanskog kazališta nastala pod pokroviteljstvom SDŽ i PU SDŽ povodom Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama.

Predstavi su osim građana Makarske nazočili i predstavnici Policijske uprave Splitsko dalmatinske županije. Predsjednica udruge Zajednice žena Katarina Zrinski održala je uvodni govor u kojem se osvrnula na samu temu predstave odnosno na nasilje u obitelji te izjavila da je ova predstava posvećena mladoj ženi i majci, tragično stradaloj žrtvi obiteljskog nasilja u Splitu, slučaju koji je još jednom pokazao koliko je bitna preventiva i zajedničko djelovanje svih nas protiv nasilja u obitelji. Predstava je vrlo vjerno prikazala koliku bol osjecaju članovi obitelji koji žive sa zlostavljačem.

– Još jednom se i putem medija zahvaljujemo svima na sudjelovanju a posebno PU Splitsko dalmatinskoj s nadom da će ova odlična predstava doseći zaslužen odjek u javnosti – kazali su iz Zajednice žena Katarina Zrinski.
MD / foto PR

- Oglas -