Utorak, 21 svibnja, 2024
NaslovnicaAKTUALNOIMPERIAL RIVIERA Bilježimo intenzivan rast rezervacija, atmosfera je vrlo optimistična

IMPERIAL RIVIERA Bilježimo intenzivan rast rezervacija, atmosfera je vrlo optimistična

Rekonstruirani i preuređeni Hotel Valamar Meteor 4* otvoren je uoči ovogodišnjih Uskršnjih blagdana, čime je završena druga faza investicijskog ciklusa koji je Imperial Riviera započela 2019. godine., a već smo pisali kako će se u narednim tjednima otvoriti i ostala dva hotela u Makarskoj. Sredinom lipnja otvara Rivijera, a početkom srpnja hotel Dalmacija.
S obzirom da je protekle godine radila samo Dalmacija, sve su ovo ohrabrujuće vijesti, a da razloga za optimizam ima, potvrđuju iz uprave Imperial Riviere.
– Trenutno bilježimo intenzivan rast rezervacija i pozitivno ozračje turističkih kretanja koja prate sve bolju epidemiološku situaciju i zadovoljni smo aktualnim stanjem bookinga hotela, uključujući Valamar Meteor Hotel. S obzirom na povećanu potražnju koju trenutno bilježimo, odlučili smo hotel Dalmaciju otvoriti početkom srpnja. Zadovoljstvo je primjetno i kod naših zaposlenika, a vraćaju nam se i sezonci koje zbog svih izazova koje je donijela Covid kriza nismo mogli angažirati u prošloj godini. Ponosni smo što smo uspjeli očuvati sva radna mjesta i uspješno se pripremili za sezonu koja je pred nama. Iako su trenutno još uvijek otežani uvjeti organiziranog i grupnog načina putovanja, istovremeno bilježimo rast bookinga kroz individualne kanale prodaje. Također, raste i prodaje putem drugih kanala prodaje, osobito putem agencija, a izražen je i last minute booking. Najviše gostiju u našim objektima očekujemo iz Njemačke i Austrije, kao i zemalja centralne Europe, navode u svojem odgovoru.
– Imajući u vidu sve povoljniju epidemiološku situaciju i sve bolju procijepljenost te odličan odaziv naših zaposlenika na cijepljenje, kao i visoke standarde zdravstvene sigurnosti koju osiguravamo u okviru V Health & Safety programa te V Care garancije, s opreznim optimizmom očekujemo oporavak turističkog poslovanja te spremno ulazimo u sezonu, najavljuju iz Uprave.

Podsjetimo, Imperial Riviera uložila je ukupno 85 milijuna kuna u rekonstrukciju hotela Meteor.

– Svojom ponudom Valamar Meteor Hotel tržišno je usmjeren prvenstveno na segment obitelji s djecom, goste koji traže aktivni odmor te sportaše svih profila.
Investicija u Valamar Meteor Hotel obuhvatila je gradnju vanjskog bazena za djecu i proširenje postojećeg s novim sadržajima i atrakcijama prilagođenim obiteljskom odmoru kao i preuređenje unutarnjeg bazena s wellness centrom koji radi u okviru Valamarovog koncepta Sun & Spa.  Sobe su moderno uređene, dodatno su opremljeni dječji klubovi te je implementiran Valamarov novi koncept hotelskog restorana – Mediterraneo. Uređena je i opremljena i MICE zona sa ukupno 100 mjesta, rekonstruirana je terasa, uređen prilaz hotelu i dio parkirališta te je uređena hortikultura. Od novih sadržaja ističe se ponuda za obitelji s djecom, uključujući Super Maro – Valamarov program s potpisom koji sadržava zabavu i animaciju za djecu svih uzrasta, uključujući tinejdžere. Gostima hotela je na raspolaganju i Valamarov Stay fit program s različitim rekreativnim i fitness aktivnostima, kao i V Sport Point, s nizom atraktivnih sportova na jednom mjestu, poručuju iz Valamara.

Ivona Ćirak /foto M.D., Valamar

 

 

- Oglas -