Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaMOZAIKGlamFOTO I VIDEO GALERIJA: Večer obrtnika uz hrvatske delicije, modne revije...

FOTO I VIDEO GALERIJA: Večer obrtnika uz hrvatske delicije, modne revije i koncert na Kačićevom trgu

Prva makarska Noć obrtnika održana je u subotu na prepunom Kačićevom trgu, gdje je na stotine posjetitelja imalo priliku uživati u delicijama sa svih strana Hrvatske, kao i u bogatom zabavnom programu uz modnu reviju Olju Sookie te koncert klape Berulia.

U organizaciji Udruženja obrtnika Makarska i u suradnji s Gradom, subotnji program na centralnom gradskom trgu ponudio je gastro specijalitete obrtnika iz Dalmacije, kao i Zagrebačke, Krapinsko-zagorske te Vukovarsko-srijemske županije – od hvarske gregade, tjestenine s kozicama i pečenih oradi preko čobanca, paprikaša, tripica, pa do različitih slastica. Posjetitelje su pozdravili zamjenik makarskog gradonačelnika Dražen Nemčić kao i predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec,
a nakon kratkih uvodnih riječi započeo je program uz modnu reviju naše makarske dizajnerice koja je izlagala i na londonskom Fashion Weeku, imali su posjetitelji priliku vidjeti i reviju frizura iz makarskih salona, dok je kasnije publiku raspjevala poslovično dobra klapa Berulia. Tu je, naravno, bila i naša kamera pa – pogledajte kako je bilo.
O.F./D.A.
- Oglas -