Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaMOZAIKŽivotDAN PLANETA ZEMLJE Park prirode Biokovo ima izazov za najmlađe: Napravite nešto...

DAN PLANETA ZEMLJE Park prirode Biokovo ima izazov za najmlađe: Napravite nešto kreativno od potrošene ambalaže i budite nagrađeni

Iz Javne ustanove PP Biokovo danas su objavili zanimljiv kreativni izazov za najmlađe Makarane, a sve povodom ovogodišnjeg Dana planeta Zemlje koji se, kao i sve druge aktivnosti tijekom epidemije, obilježava na pomalo drugačiji način.

-Kako ove godine nismo u mogućnosti provoditi aktivnosti u prirodi zbog epidemije imamo jedan izazov „na daljinu“ za naše najmlađe:

Pozivamo svu zainteresiranu djecu, a posebno one najmlađe kojima nedostaje njihov vrtić i druženja sa nama u našem Prezentacijskom centru da prihvate izazov i upotrijebe svoju maštu i spretne ručice.

Danas i sutra prikupite kod kuće svu ambalažu od potrošenih proizvoda koju bi inače ne razmišljajući danas odbacili u kućni otpad kao npr. čašice od jogurta, staklene teglice, ostaci od vrećica od bombona, omoti od čokolade, ostatci od rola od papira, i sl. Od ambalaže koju ste prikupili u kući danas i sutra napravite ukras, igračku, sliku ili pak neku korisnu stvarčicu koju opet možete upotrijebiti i koristiti za nešto.

Fotografije svojih uradaka pošaljite nam na e-mail ivana.gabric@pp-biokovo.hr ili u inbox na FB do 29. 04. 2020. do 15 sati. Fotografije svih radova biti će objavljene na našoj FB stranici, a najkreativniji radovi i najbolja rješenja ponovne upotrebe predmeta koji bi inače završili u otpadu biti će i nagrađeni – objavili su iz PP Biokovo.

M.D.

- Oglas -