Subota, 24 veljače, 2024
NaslovnicaMOZAIKŽivotBAMBINO Spot mladog Makaranina u 3 dana skupio 20.000 gledanja na YouTubeu

BAMBINO Spot mladog Makaranina u 3 dana skupio 20.000 gledanja na YouTubeu

Mada je glazba itekako pogođena posljedicama korona krize, ni trenutna teška vremena ne sprječavaju nova imena u traženju svog mjesta na sceni. Utoliko nam je i draže izvijestiti kada je u pitanju neko lokalno.

Prije par dana je tako na YouTubeu premijerno prikazan Hollow – u pitanju je video spot za novi singl mladog izvođača Bambina, a iza umjetničkog imena se krije naš Makaranin Luka Šimić. S obzirom da je online tek tri dana (od 18.prosinca) spot je prikupio respektabilnih 20.000 gledanja, razlog više da napišemo koju riječ više o novom glazbenom imenu.

Sam spot je sniman u Zagrebu a Luka nam kaže da je velik dio priče oko pjesme odrađen s još jednim mladim Makaraninom, Rokom Bušelićem (aka Dymond) koji je ujedno i producent.U pjesmi je, osim toga, gostovao i zagrebački glazbenik Dino Blunt.

– U glazbi pokušavam nekoliko godina, pod imenom Bambino posljednjih godinu dana. Ranije sam radio na engleskom jeziku i nisam bio zadovoljan, a kako je krenula trap scena na Balkanu tako i kod nas počeo sam slušati takvu glazbu, na kraju smo se dogovorili da probamo na hrvatskom. Prezadovoljan sam kako je spot odrađen i nadam se da će se svidjeti publici, a sama se pjesma radila još tamo od trećeg mjeseca – kaže Luka.

Uz pjesmu Hollow, na Youtubeu možete poslušati još Bambinovog materijala – za vrijeme karantene snimio je i realizirao svoj prvi ozbiljniji projekt a više toga, kaže, dolazit će s vremenom.

O.F.

- Oglas -