Ponedjeljak, 11 prosinca, 2023
NaslovnicaSPORT2. HRL – JUG (M): Kingtrade na Korčuli želi prekinuti seriju od...

2. HRL – JUG (M): Kingtrade na Korčuli želi prekinuti seriju od tri uzastopna poraza

Rukometaše Kingtrade-a sutra u sklopu 19. kola 2.HRL-Jug očekuje gostovanje na Korčuli. Utakmica je na rasporedu u SC Ekonomija u 17:00.

Makarski rukometaši u proljetnom dijelu prvenstva upisali su dvije pobjede i pet poraza, a utakmica na Korčuli dolazi im u vrlo nezgodnom trenutku.

Naime, Kingtrade je u posljednja tri susreta upisao isto toliko poraza (od Kamička, Opuzena i druge momčadi Trogira), što ga je dovelo u vrlo tešku situaciju.

Loša proljetna forma Makarane je spustila na 11. mjesto, što ih zasigurno ne zadovoljava. Priliku za prekid loše serije vide upravo u utakmici s Korčulom.

Rukometaši Korčule nalaze se u sredini tablice (8. mjesto), a u prošlom kolu doživjeli su poraz u Opuzenu (28:24). S obzirom da su prije dva tjedna „potopljeni od Kamička, utakmica protiv Kingtrade-a za njih je od velike važnosti.

Da rezimiramo, sutrašnji ogled ima veliki ulog za obje ekipe. I jedni i drugi žele povratak na pobjednički kolosijek, a trijumfirat će ona momčad koja bude strpljivija i koncentriranija.

Dora Srzić/ foto Željko Kovačić

- Oglas -