Utorak, 5 prosinca, 2023
NaslovnicaIZBORI 2020IZBORI 2020: Zajedničko predstavljanje kandidata Domovinskog pokreta za 9. i 10. izbornu...

IZBORI 2020: Zajedničko predstavljanje kandidata Domovinskog pokreta za 9. i 10. izbornu jedinicu

Domovinski pokret predstavio je na Tvrđavi Klis svoje liste za devetu izbornu jedinicu, koju će nositi Hrvoje Zekanović, i za desetu izbornu jedinicu, koju će nositi Ruža Tomašić.

„Žao mi je što smo morali promijeniti naš raspored zbog nove epidemiološke situacije, no pokazalo se kako očito netko nije vodio računa o tome kako, nakon prvog vala, dalje treba kontrolirati virus. Ponovno smo u situaciji u kojoj ne znamo što će biti i ovi preuranjeni parlamentarni izbori postaju sve neizvjesniji“, rekao je Miroslav Škoro.

Hrvoje Zekanović i Josip Jović predstavili su ostale članove liste. Na listi za devetu izbornu jedinicu su i: Karolina Vidović Krišto, Damir Biloglav, Ljiljana Zmijanović, Danijela Kotlar, Mirjana Vrkljan Radošević, Mirjana Babić, Anđelko Duvančić, Frane Tokić, Ljubica Buble Dragojević, Tomislava Jergan, Igor Friedrich te Ante Fuzul. Ruža Tomašić i Robert Pauletić predstavili su svoje kolege s liste – Nikolu Grabovca, Marka Sliškovića, Silvanu Burilović Crnov, Tugu Tarle, Marka Milanovića Litra, Antu Raosa, Ivanu Marić, Dinka Damjanića, Matea Haičmana, Mariju Katavić, Jelenu Vuka i Jozu Ribičića.

„Mogu samo reći da sam neizmjerno ponosan i zahvalan svima ovdje koji su odlučili podržati priču oko Domovinskog pokreta i želim vam najveći uspjeh u vašim izbornim jedinicama. Mislim da je Domovinski pokret pokazao da ima izuzetno kvalitetne ljude koji mogu pokriti sve sfere u Saboru, ali imamo i neiscrpan bazen ljudi koji sanjaju poštenu zemlju bez klijentelizma i korupcije – zemlju u kojoj će naša djeca ostajati, a ne bježati iz nje“, zaključio je Škoro.
M.D. / foto Domovinski pokret

- Oglas -