Utorak, 25 lipnja, 2024
NaslovnicaVIJESTIUHIĆENI Četvorica stranih državljana provalila u sedam vozila u Makarskoj, Tučepima i...

UHIĆENI Četvorica stranih državljana provalila u sedam vozila u Makarskoj, Tučepima i Drveniku

Nakon zaprimljene tri dojave o provalama u osobna vozila na području Drvenika, Tučepa i na području Makarske, policijski službenici Policijske postaje Makarska započeli su intenzivno kriminalističko istraživanje i prikupljanje dokaza kako bi utvrdili identitet i pronašli osobe koje se dovode u vezu s ovim događajima -objavila je PU splitsko-dalmatinska.

Zajednički intenzivan rad policijskih službenika Službe općeg kriminaliteta, Policijske postaje Makarska i Druge policije postaje Split, u prikupljanju informacija i dokaza, te rad na terenu, rezultirao je time da su, jučer, 03. rujna 2023.godine, na području Splita, policijski službenici pronašli i uhitili četiri strana državljana kod kojih su pronađeni predmeti koji su otuđeni iz vozila i nad njima je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Naime, 31. kolovoza na području Drvenika zabilježena je provala u jedno osobno vozilo iz kojeg je otuđen dio upravljača s zračnim jastukom i kontrolnom tablom. Nakon toga u petak, 01. rujna 2023.godine na području Tučepa evidentirana je provala u pet parkiranih osobnih vozila iz kojih su otuđena 3 upravljača-volana, dvije digitalne upravljačke ploče i putno računalo, a 02. rujna 2023.godine, u Makarskoj provaljeno je u jedno osobno vozilo iz kojeg je otuđen upravljač. Izvršene su provale u sedam osobnih vozila.

Muškarci su uhićeni, dovedeni u službene prostorije i nad njima je u tijeku kriminalističko istraživanje, javlja policija.
MD/foto MD

- Oglas -