Petak, 19 travnja, 2024
NaslovnicaRIVIJERAGradacTalentirana Drveničanka objavila zbirku priča "Ne postoji sutra u Atru", poznati književnici...

Talentirana Drveničanka objavila zbirku priča “Ne postoji sutra u Atru”, poznati književnici ju pohvalili

Drveničanka Martina Divić, o kojoj smo pisali kada je ušla u finale književne nagrade Prozac,  objavila je zbirku priča “Ne postoji sutra u Atru”, koja je od danas i službeno u prodaji.

Radi se o zbirci petnaest priča s putovanja Sjeverozapadnom Afrikom, a priče su obogaćene fotografijama. Autorica teksta je Martina Divić, a autor fotografija Toni Vranješ.

– Ponosni smo što smo komentar na knjigu dobili od svima znanog svestranog putopisca Hrvoje Ivančić, uspješnog pisca i znanstvenika Nebojše Lujanovića i legendarnog Miljenko Jergović.

Ponosni smo i na naslovnicu knjige koju je majstorski ilustrirala naša draga Tea Jurišić KVAR illustration.

U lipnju ćemo održati dvije promocije knjige. Prvu tamo gdje knjiga i započinje – u Drveniku, a drugu u Makarskoj, navela je Martina na stranici svojeg bloga Nisan doma.

Promocija knjige u Drveniku održat će se 23.lipnja(četvrtak) u 21 sat na trgu u Donjoj Vali.

Promocija knjige u Makarskoj održat će se 24.lipnja(četvrtak) u 20 sati u dvorani Arte.

Knjiga je u prodaji u knjižari Ljevak u Zagrebu, a do kraja lipnja bit će dostupna u svim knjižarama u Hrvatskoj. Online se može naručiti po promotivnoj cijeni od 99 kn putem stranice https://libricon.hr/.

Inače, Martina je tijekom studija prava putovala zemljama Sjeverozapadne Afrike, a kad je završila studij uputila se u Srednju i Južnu Ameriku, otkud je redovno objavljivala priče na Facebook stranici Nisan Doma. Kada smo prošle godine razgovarali s nadarenom spisateljicom, otkrila nam je da je potpisala ugovor s izdavačkom kućom Libricon za knjigu koja je upravo ugledala svjetlo dana.

Ivona Ćirak /foto Nisan doma

- Oglas -