Subota, 18 svibnja, 2024
NaslovnicaSPORTRagbi: Od danas u prodaji ulaznice za EP u Championship diviziji

Ragbi: Od danas u prodaji ulaznice za EP u Championship diviziji

Hrvatska seniorska reprezentacija u ragbiju 7 protekle je godine odličnim igrama u Trophy diviziji izborila nastup u elitnom rangu europskog ragbija. Izabranici Anthony-ija Poše ostvarili su povijesni uspjeh, te će ovog ljeta po prvi put odmjerit snage s najjačim kontinentalnim reprezentacijama.

Uz sam ulazak u elitu, hrvatski ragbijaši dobili su još jednu nagradu. Naime, premijerni nastup u Championship diviziji imat će na domaćem terenu. Točnije, prvi turnir održat će od 7. do 9. lipnja na glavnom terenu GSC Makarska.

Od ranije je poznato da je naš grad početkom godine ponio titulu europskog grada sporta za 2024., a sada je dobio jedinstvenu priliku da taj naslov okruni vrhunskim sportskim događanjem. Podno Biokova će se početkom lipnja okupiti ragbijaški velikani, među kojima su Engleska, Irska, Italija, Francuska, Škotska, Wales, Njemačka i mnogi drugi.
Za hrvatske ragbijaše sve ovo će biti jedno veliko iskustvo, ali i prilika da na najvećoj sceni pokažu sve svoje kvalitete.

Turnir će trajati tri dana, nakon čega se podijeliti prvi komplet medalja u ovogodišnjem izdanju Championship diviziji u ragbiju 7 (mjesec dana kasnije na rasporedu je i drugi turnir koji se igra u Hamburgu, nakon kojeg ćemo dobiti ukupnog pobjednika i neslužbenog europskog prvaka za ovu godinu).

Prodaja ulaznica za ovaj spektakl kreće već danas, a karte ćete mogući kupiti putem internetske stranice entrio.hr ili u prostorijama Tisak medie.

U pretprodaji će se moći nabaviti paket ulaznica za sva tri dana po cijeni od 25 eura, dok će u redovnoj prodaji biti dostupne karte za svaki dan pojedinačno (15 eura).

Vrijedi napomenuti da je broj ulaznica ograničen (maksimalan broj 1500), zbog čega Vam savjetujemo da na vrijeme rezervirate svoje mjesto na tribinama.
D.Srzić

- Oglas -