Četvrtak, 29 veljače, 2024
NaslovnicaVIJESTIDalmacijaPODGORA: TZ raspisala natječaj za najljepše adventski uređenje

PODGORA: TZ raspisala natječaj za najljepše adventski uređenje

TZ Podgora raspisala je natječaj za najljepše adventsko uređenje. Imaju kategoriju najljepše uređenog stambenog objekta izvana (stan, kuća, okućnica), najljepše uređenog poslovnog prostora ili izloga, te najljepše adventski fotografije (ovogodišnjeg Adventa).

Kriteriji prema kojima će se odabrati najljepše adventsko uređeni prostor su vizualni izgled i koncept rješenja, koji prvenstveno uključuju kreativnost i originalnost.

Okićeni prostor mora biti vidljiv sa javne površine. Fotografije adventa za adventsku razglednicu koje se pošalju na mail TZO Podgora imaju autorska prava autora ali TZO Podgora zadržava prava da ih objavljuje i koristi bez posebnog odobrenja.

Prigodne nagrade za prvo, drugo i treće mjesto iz svake od kategorija dodjeljivati će se u obliku bogatih blagdanskih poklona iznenađenja.

Uvjeti: uređenje mora biti postavljeno između 24.12. 2021. i 6.1.2022. Prijave u TZO Podgora ponedjeljak – petak 7.30. – 14.00. sati do 25.12.2021. na telefon 021 678 942 ili mailom na info@tz-podgora.hr

Za prijavu uređenja mora biti odabran jedan predstavnik obiteljske kuće/stana/poslovnog prostora, to jest autor adventske razglednice.

Odluka o pobjednicima natječaja biti će javno objavljena 11.01.2022.

M.D./foto TZ Podgora

 

- Oglas -