Nedjelja, 21 srpnja, 2024
NaslovnicaSPORTPočela prodaja ulaznica za teniski spektakl Adria Tour u Zadru

Počela prodaja ulaznica za teniski spektakl Adria Tour u Zadru

Nakon što je Nacionalni stožer civilne zaštite izvijestio je u utorak da se od 15. lipnja u Hrvatskoj mogu održavati sportska natjecanja uz prisustvo gledatelja, organizatori teniskog spektakla Adria Tour, koji će se od 19. do 21. lipnja održati u Zadru, priopćili su u srijedu da je počela prodaja ulaznica za ovaj događaj na kojem će igrati najbolji tenisač svijeta Srbin Novak Đoković, vodeći hrvatski tenisači Borna Ćorić i Marin Čilić, Hrvatica Donna Vekić, treći tenisač svijeta Austrijanac Dominik Thiem, Bugarin Grigor Dimitrov (ATP-19), te još dosta poznatih tenisača i tenisačica.

Za petak, 19. lipnja, od 1. do 7. reda ulaznice se prodaju po cijeni od 170 kn, od 8. pa do 16. reda cijena iznosi 140 kn, a od 17. reda nadalje cijena karte iznosi 120 kuna. U petak teniski program počinje svečanim otvaranjem u 17 sati, a zatim slijede egzibicija Novaka Đokovića i zvijezdi Toura (17.30 sati) te ždrijeb u 19 sati. Kupljene ulaznice vrijede i za glazbeni dio programa u kojem će u petak u 21 sat koncert održati Gibonni.

Za subotu, 20. lipnja, i za nedjelju, posljednjeg dana turnira, od 1. do 7. reda ulaznice se prodaju po cijeni od 200 kn, od 8. pa do 16. reda cijena iznosi 180 kn, a od 17. reda nadalje cijena karte je 150 kuna.

Subotnji teniski program počinje u 12 sati egzibicijskim mečom Donne Vekić i Olge Danilović, a nastavlja se prvim dijelom programa koji počinje u 14 sati i drugim s početkom u 19 sati. Nositelji ulaznica za subotu s njima mogu ući i na koncert Petra Graše koji se u održava u  21 sat.

U nedjelju tenis počinje u 14 sati dok su finalni susreti na rasporedu u 20 sati. Također, sa nedjeljnim ulaznicama može se ući na koncert gosta iznenađenja koji će nastupiti u 21 sat.

Ulaznice se mogu kupiti u sustavu www.ulaznice.hr, a cijena VIP ulaznica za svaki dan iznosi 750 kuna.

Adria Tour organizira najbolji tenisač svijeta Novak Đoković, a suorganizator zadarskog turnira, koji će se održati na posebno izgrađenom stadionu u ŠC Višnjik,  je Hrvatski teniski savez. Dio prikupljenih sredstava namijenjen je za izgradnju Nacionalnog teniskog centra u Zagrebu.

Hina / foto Adria Tour facebook

- Oglas -