Petak, 23 veljače, 2024
NaslovnicaRIVIJERAGradacOpćina Gradac čestitala Dan pobjede fotografijama: "Domoljublje su djela"

Općina Gradac čestitala Dan pobjede fotografijama: “Domoljublje su djela”

Iz Općine Gradac na nešto drugačiji su način svojim sumještanima čestitali Dan pobjede, Dan domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja. Naime, svojoj su čestitki priložili fotografije kako bi predstavili projekte koje su odradili tijekom 2022.godine.

– Danas nas sve obuzima osjećaj domoljublja jer je danas simbolično, a praktički i u naravi dan kad je napokon došao mir, mir kojeg treba čuvati i ne ponovio se rat nikom više nikad!
Upravo vam radi spomenutog domoljublja čestitamo s ovim fotografijama, jer domoljublje nije (samo) zastava i deklarativno proklamiranje istog, iza čega se u mnogim slučajevima krije prazna ljuštura.

Domoljublje su djela, tako vam ovim putem prezentiramo dio projekata odrađenih ove kalendarske godine u mjestu Gradac, jer došao je, nakon putovanja po našim manjim mjestima u objavama, red i na njega.
U prilogu je kompilacija fotografija projekta izgradnje šetnice, pera i plaže ispod Mlatinja, projekta probijanja novog puta Podgrmlje – benzinska, projekta Rimskog parka u Bošcu, projekta asfaltaže puta prema Čisti i ulice Bošac, projekta izgradnje novog boćališta te projekta instalacije rasvjete na sportskom centru iza škole, naveli su na svojoj stranici.

Navedeno nisu jedini završeni projekti općine; tijekom cijele godine radilo se po svim mjestima Gradačke rivijere.

M.D./foto Općina Gradac

- Oglas -