Subota, 13 travnja, 2024
NaslovnicaAKTUALNONE PROPUSTITE Ero s onoga svijeta na platou Osejave

NE PROPUSTITE Ero s onoga svijeta na platou Osejave

Još samo malo ostalo je do možda i najvećeg spetakla ovogodišnjeg Makarskog kulturnog ljeta, opere Ero s onoga svijeta splitskog Hrvatskog narodnog kazališta Split, koja će se u srijedu 7.kolovoza u 21 sat održati na platou Osejave.

‘Čarolija ove prirodne pozornice zasigurno će biti dodatna inspiracija dirigentu Juri Bučeviću kao i glavnim protagonistima ove komične priče o seljaku Mići koji tobože dolazi s onoga svijeta u namjeri da ispita ćud i odanost djevojke koju voli: Miljenku Đuranu koji nastupa u naslovnoj ulozi i Antoniji Teskera u ulozi Đule, Mati Akrapu (gazda Marko),Tereziji Kusanović (Markova žena Doma), Ljubomiru Puškariću(mlinar Sima) i Maji Andrijolić (Čobanče), Zboru i orkestru Opere HNK Split i plesačima KUD-a Jedinstvo ‘ stoji u službenoj najavi događanja.

Po cijeni od 70 kuna, ulaznice se u pretprodaji mogu nabaviti u turističkoj agenciji Marivaturist u Makarskoj (Obala kralja Tomislava 15) i sustavu Croatia.tickets.com. Turistička zajednica i Grad Makarska su odlučili pokloniti tri puta po dvije karte za čitatelje našeg portala. Imena smo izvukli između svi čitatelja koji su podijelili naš post do 5.kolovoza, a potom i obavijestili dobitnike, odnosno dobitnice – to su Anita Šunjić, Aida-Humčaković-Vuković te Tanja Grubišić.
R.I.

- Oglas -