Subota, 15 lipnja, 2024
NaslovnicaSPORTLiga veterana završena u revijalnom tonu, Jure Radić najbolji strijelac

Liga veterana završena u revijalnom tonu, Jure Radić najbolji strijelac

Završena je još jedna sezona Lige veterana. S obzirom da su dvije utakmice posljednjeg kola odlučene bez borbe, od tri utakmice posljednjeg kola odigrana je tek jedna, ona između Tučepi Uniteda i Fast food Monaca (4:4).

Uz to, odigrana je i revijalna utakmica novih-starih prvaka Kavane Romane (što joj je ukupno šesta titula zaredom) i drugoplasirane Makarske Touristik. Utakmica je odigrana u veselom raspoloženju a završilo je 4:3 pobjedom Romane.

Što se pak tiče utakmice Tučepa i Fast food Monaca, u njoj nije nedostajalo uzbuđenja. U dvoboju koji je bio neizvjestan sve do posljednje sekunde palo je čak osam golova, a na kraju je završilo remijem. Tučepljani su odigrali odličnu utakmicu te su sve do malo prije kraja vodili 4:2, no borbeni Monaco nije se predavao te je na koncu stigao do izjednačenja. Strijelci za ekipu Tučepi United bili su Kapitanović, Vidulin, D. Šimić i D. Šarić, dok su golove za Monaco postigli Kurtović (2), Josipović i Medić.

Ovakav ishod nije donio nikakve promjene na ljestvici, stoga su i jedni i drugi zadržali svoje pozicije (Fast food Monaco je treći s 26 bodova dok su Tučepljani peti s 11 osvojenih bodova9.

Nakon završetka još jedne prvenstvene sezone, već standardno su proglašeni i oni najbolji. Titulu najkorisnijeg igrača ovosezonske Lige veterana ponio je iskusni internacionalac Ivan Tomašić (Kavana Romana), a prvi „topnik“ lige Jure Radić iz Makarske Toristik (13 golova). Njabolji vratar je Čedo Grubišić iz Tučepi Uniteda, ekipe koja je ponijela nagradu za fair-play.
Dora Srzić / foto UMN Makarska

- Oglas -