Četvrtak, 22 veljače, 2024
NaslovnicaMOZAIKDogađanjaLET3 u srijedu na Žujinim svirkama online

LET3 u srijedu na Žujinim svirkama online

Riječka grupa  Let3 u srijedu od 20 sati ima će online koncert “za sve one koji ostaju u svojim gajbama”, u okviru Žujinih svirki na Facebook stranici Ožujskog piva.

“Ovo sve pomalo podsjeća na apokalipsu i svatko ima neki svoj način na koji se nosi s novim okolnostima, no najvažnije je da budemo odgovorni i ostanemo u svojim gajbama. Mi se tog slijepo držimo. Bez iznimki”, poručio je Mrle uoči večerašnjeg događanja.

Dodao je i kako su Žujine svirke, u okviru kojih je prošli tjedan nastupio Neno Belan&Fiumens,  pravo osvježenje i super ideja koju su rado podržali. “Pratite svirku, možda ćemo visiti s plafona, možda nećemo, ali dat ćemo sve od sebe da vas zabavimo“, najavio je.

Iz Zagrebačke pivovare kažu da su reakcije na prvi koncert bile sjajne i na tom valu pozitive Žujine svirke nastavljaju dalje – ideja je da se koncerti održavaju jednom tjedno u narednom periodu.

Ana Štebih Pinjuh, direktorica marketinga Zagrebačke Pivovare, rekla je da su nakon Nene Belana na redu “uvijek zabavni i nepredvidljivi” Let3, poručivši da se taj “spektakl ne isplati propustiti”.

Hina / Foto: D.A.

- Oglas -