Srijeda, 22 svibnja, 2024
NaslovnicaSPORTKICKBOXING Mawashi nastupio na Europskom kupu u Karlovcu

KICKBOXING Mawashi nastupio na Europskom kupu u Karlovcu

Ovaj vikend u Karlovcu je održan Europski kup na kojem je sudjelovalo gotovo 1500 natjecatelja iz 215 klubova i 32 države, među njima i osmero boraca makarskog KBK Mawashi koji su još jednom ostvarili zapažene rezultate.

Sara Boban nastupala je u dvije kategorije u uzrastu starijih kadetkinja. U prvoj kategoriji nažalost gubi prvu borbu, dok u drugoj kategoriji s dvijema pobjedama ulazi u polufinale koje gubi i osvaja broncu.

Lucija Brbić je također nastupala u dvije kategorije u uzrastu mlađih kadetkinja.U kategoriji do 42 kilograma osvaja broncu, dok u drugoj kategoriji ostaje bez medalje.

Ivano Grmoja borio se u mlađim kadetima do 37 kilograma i odličnim borbama dolazi do trećeg mjesta.Petra Gazilj je nastupila u kategoriji do 37 kilograma u uzrastu mlađih kadetkinja te sa 2 izvrsne borbe dolazi do polufinala koje ovaj put gubi i osvaja brončanu medalju.Lucija Kuran je nastupila također u kategoriji do 37 kilograma,ali nažalost gubi prvu borbu i ovaj put ostaje bez medalje.Franko Jukić je nastupio u uzrastu starijih kadeta do 57 kilograma i sa tri vrhunske borbe osvaja treće mjesto.

Drago Bašković je nastupio u kategoriji do 37 kilograma te izgubio prvu borbu.

Gabriela Bašković se borila u mlađim kadetkinjama do 47 kikograma te odradila izvrsne dvije borbe,ali nažalost gubi polufinale i osvaja treće mjesto.
MD/ foto KBK Mawashi

- Oglas -