Petak, 23 veljače, 2024
NaslovnicaSPORTKICKBOXING Brbić, Kuran i Grmoja najbolji na turniru u Sarajevu 

KICKBOXING Brbić, Kuran i Grmoja najbolji na turniru u Sarajevu 

U subotu  28. svibnja održan je međunarodni kickboxing turnir u Sarajevu.  Na turniru je nastupilo više od 350 natjecatelja iz 6 država. Za Kbk Mawashi nastupilo je 11 malih boraca od kojih njih 6 po prvi put u životu.

Za Mawashi su nastupili Drago Bašković, Ivano Grmoja, Petra Gazilj, Lucija Kuran, Lucija Brbić, Cvita Crljen, Iva Kovačević, Sara Boban, Franko Jukić, Josip Šošić i Lara Ješić.

Drago na svom prvom turniru osvaja zlato i srebro. Ivano odličnim borbama ostvaruje pobjede te osvaja 3 zlatne medalje. Petra u obe kategorije dolazi do finala koja nažalost gubi i ovaj put ostaje na  osvojena dva srebra.

Luce u obe kategorije dolazi do finala u kojima pobjeđuje i osvaja dvije zlatne medalje. Lucija Brbić u prvoj kategoriji osvaja zlato, dok u drugoj nažalost gubi i ostaje na srebrnoj medalji. Cvita gubi polufinalni borbu i osvaja broncu. Iva je na svom prvom turnira došla do polufinala u kojem gubi i također osvaja broncu.

Sara Boban u finalu pobjeđiva i osvaja zlato, dok u druge dvije kategorije dolazi do finala koja nažalost gubi i ovaj put osvaja dvije srebrne medalje. Franko i Josip gube svoje prve borbe te ovaj put ostaju bez medalja. Lara je uspijela doći do finala kojeg nažalost gubi i osvaja srebrnu medalju.

Ivano Grmoja i Lucija Kuran proglašeni su najboljom natjecateljima turnira u kategoriji djece, dok je Lucija Brbić proglašena najboljom mlađom kadetkinjom turnira. U ukupnom poretku Kbk Mawashi smijestio se na drugom mijestu od ukupno 32 kluba koja su sudjelova na turniru.

Za Mawashi je ovo bio zadnji turnir prije ljeta, a novim nastupima i medaljama vraćaju se nakon ljetne pauze – javljaju iz KBK Mawashi.

MD/foto KBK Mawashi

- Oglas -