Petak, 19 travnja, 2024
NaslovnicaMAKARSKAJAČI OD JUGA Stotine posjetitelja uživalo u makarskom Uskrsnom doručku

JAČI OD JUGA Stotine posjetitelja uživalo u makarskom Uskrsnom doručku

Tradicionalni Uskrsni doručak okupio je jutros nekoliko stotina posjetitelja u prolazu između zgrade Pošte i FINA-e, gdje su mogli uživati u delicijama koje su im ovom prilikom pripremili makarski ugostitelji.

Makarska je, inače, pod udarima jakog juga koje je jutros i dodatno pojačalo, zbog čega je u zadnji čas došlo do promjene lokacije događanja – ona prvotna na Trgu 156.brigade bila je previše izložena udarima vjetra zbog čega su štandovi malo prije službenog početka premješteni u 30ak metara udaljeni prolaz.

Program je otvorila gradska glazba Makarska, dok je posjetitelje, među kojima se našao i lijep broj stranih turista, pozdravio gradonačelnik Zoran Paunović. Kao i svake godine, lista sponzora Uskrsnog doručka je poduža – uz organizatore Turističku zajednicu i Grad Makarska sudjelovali su restoran Bura, pivnica i bar Hops, Hotel Park, Udruga Sunce, Makarske umirovljenice, Hotel Osejava, Hotel Biokovo , Valamar Makarska,

Restoran Marineta , YETI Fritule, Udruženje obrtnika Makarska (koje je pripremilo fritaju sa 600 jaja), zatim Hotel Bonaca, Kocha Kambucha, Vinarija Grabovac, u programu su sudjelovali i ženska klapa Fjoret kao i FA Tempet.
MD/foto MD

- Oglas -