Petak, 19 travnja, 2024
NaslovnicaAKTUALNOEUROPSKI TJEDAN ODRŽIVOG RAZVOJA Posjetite veliku eko-akciju 'Obnovi i ponovno upotrijebi' u...

EUROPSKI TJEDAN ODRŽIVOG RAZVOJA Posjetite veliku eko-akciju ‘Obnovi i ponovno upotrijebi’ u petak na Spomeniku revolucije

U partnerstvu Razvojne agencije MARA, Udruge Sunce Makarska te Savjetovališta Lanterna, a u sklopu obilježavanja Europskog tjedna održivog razvoja, u petak 31. svibnja na Spomeniku revolucije održat će se velika akcija Obnovi i ponovno upotrijebi.

Posvećena recikliranju i ekologiji, najavljena akcija donosi različite radionice, društvene igre kao i kulturni i zabavni program koji će potrajati sve do kasnijih popodnevnih sati, a svoje sudjelovanje najavili su i Grad Makarska, BK Makarska, DAUP Orion, Udruga umirovljenika Makarska, PO Centra Juraj Bonači, SŠ fra Andrije Kačića Miošića, SŠ Makarska, Učenička zadruga Rogač, Dječji vrtić Biokovsko zvonce te UZOR Osejava. Program će se održavati od 10 do 13 sati, te od 16 do 19 sati.

– Posjetite radionice, naučite nešto o recikliranju, ekologiji, vidite što su nam pripremili djeca u vrtiću, školarci, umirovljenici.A, sve vas koji ste ekološki osviješteni i bavite se recikliranjem pozivamo da nam pošaljete ili stavite na zid događaja fotografije s primjerima što ste sami reciklirali ; stolice, fotelje, neobične pitare za cvijeće, ogledala i slično – pozivaju tako iz Udruge Sunce, dok više detalja o nadolazećoj akciji  možete pročitati u nastavku teksta.

O.F. / foto Udruga Sunce Makarska

- Oglas -