Nedjelja, 16 lipnja, 2024
NaslovnicaVIJESTIDalmacijaDALMACIJA Božićna regata krstaša s humanitarnim predznakom: Novac od startnina namijenjen školi...

DALMACIJA Božićna regata krstaša s humanitarnim predznakom: Novac od startnina namijenjen školi jedrenja

Jedriličarski klub Zenta ove subote organizira 26. po redu Božićnu regatu krstaša, a start jedrenja je u 11 sati ispred Zente. Turistička zajednica grada Splita pokrovitelj je tog događaja koji nosi humanitarni predznak. Naime, startnine u iznosu od 200 kuna koje će krstaši platiti, namijenjene su kupovini novog motora za gumenjak škole jedrenja.

Prijavu za regatu i potvrdu o uplaćenoj startnini, sudionici moraju poslati na e-mail adresu jkzenta@inet.hr, a oglas i prijavnica dostupni su na web stranici JK Zenta te na njihovoj Facebook stranici.

Troje prvoplasiranih ekipa u grupi od preko četiri krstaša bit će nagrađeno. Zbog epidemiološke situacije proglašenje pobjednika neće se održati, već će pobjednici nagrade preuzeti po dogovoru. Ukoliko vrijeme bude nepovoljno, rezervni datum regate je 19. prosinca.

Inače, i svi građani mogu se priključiti humanitarnoj akciji JK Zenta u kupnji novog motora za gumenjak. Dosad je prikupljeno oko 26 tisuća kuna, što je oko 50 posto vrijednosti motora. Svi koji žele, mogu se priključiti akciji donacijom na IBAN JK Zenta HR5523600001101466002 kod Zagrebačke banke, uz navođenje da je svrha uplate donacija za novi motor.
MD/foto: Pixabay

- Oglas -