Četvrtak, 25 srpnja, 2024
NaslovnicaMOZAIKŽivotLITO U GRADU Idućih dana gostuju Enis Bešlagić, grupa Pavel, događanja na...

LITO U GRADU Idućih dana gostuju Enis Bešlagić, grupa Pavel, događanja na Kačićevom trgu i u Malakološkom muzeju…

Turistička zajednica i Grad Makarska najavljuju predstojeća događanja u sklopu programa Lito u gradu a koja će se održati u idućih nekoliko dana.

Ovog ponedjeljka posjetitelje očekuje prva ovogodišnja ribarska večer, a uz dobru glazbu i zabavne igre možete uživati i u bogatoj ponudi naših izlagača.

Program Maestrale-novi vjetar skrivene Makarske ovaj put vodi vas do Malakološkog muzeja gdje u četvrtak 11. srpnja možete pogledati predstavu „Od tišine do glazbe“. Ulaz je besplatan, a predstava počinje u 21 sat kao i svi ovoljetni događaji.

Još jedna izvanredna predstava očekuje vas u subotu 13. srpnja pozornici Ljetnog kina, a ugostit ćemo popularnog Enisa Bešlagića i njegovu uspješnicu „Da sam ja neko“.

Ljubitelji folklora obradovat će se nastupu folklornog društva koji njeguje tradiciju Ukrajine na Kačićevom trgu u subotu, a vječni romantičari doći će na svoje nastupom grupe Pavel u petak 12. srpnja.

Bit će to premijerno prvi koncert na novoobnovljenom trgu Hrpina koji će zasigurno poslužiti kao lijepa kulisa za brojne nadolazeće koncerte. Lito je u gradu, vidimo se – poručuju iz TZ Makarska.

- Oglas -